2010-02-20 18:43:45• hírek • Balog Anita

Nem megy mostanában a kosaras lányoknak

Tíz ponttal, 58:68 arányban kaptak ki a VSK kosaras lányai az Alexandriától.

A legjobb négy közé jutásban nagy ellenfélnek számító Alexandriai Teleorman csapatát fogadta a Szatmárnémeti Városi Sportklub kosárlabdacsapata. Mindenki győzelmet várt a lányoktól, különösen a legutóbbi elvesztett hazai meccs miatt vártak kiengesztelést a drukkerek. A mérkőzést a vendégek kezdték jobban, az első negyedben pedig sikerült is megtartaniuk előnyüket. A második negyed negyedik percében aztán sikerült a szatmáriaknak előnyhöz jutni (34:33), de nem sikerült megtartani a minimális különbséget sem. A lányok sok hibával játszottak, bosszantó elrontott passzok, kihagyott ziccerek borzolták a szurkolók idegeit.

A győzelem megszerzésére szinte az utolsó pillanatig lehetőség lett volna, a negyedik negyedben 50:50-re egyenlítettek a hazaiak, három perccel a vége előtt is csak három ponttal vezetett az ellenfél. A gyenge hajrá azonban eldöntötte a mérkőzést, a végére a vendégek tíz pontra növelték az előnyüket.

A következő fordulóban, szerdán a VSK pihen, a Târgovişte elleni idegenbeli mérkőzést már korábban lejátszották - akkor is vesztett a csapat, igaz, a bajnoki címvédő ellen.

A osztály, 3. forduló: Szatmárnémeti VSK-Alexandriai Teleorman 58:68 (18:20, 8:11, 17:16, 15:21). A szatmári pontszerzők: Claudia Pop 18, Laura Povilonyte 17, Cristina Ciocan 15, Allyson Hardy 4, Monica Urse-Ivan 2, Salimata Diatta 2. Játszott még: Laura Drăgoescu, Elisabeth Pavel, Adriana Pricop. További eredmények: Nagyváradi CSM–Rapid 67:53, Sepsiszentgyörgyi LMK Sepsi BC-Craiovai SCM 78:63, Aradi BC ICIM-Târgoviştei MCM 53:68.  


Vesztettek a VSK kosaras lányai
Vesztettek a VSK kosaras lányai


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: