2019-09-12 04:00:01• hírek • Blikk.hu

Nem lesz több műtét: hazavitte férjét a kórházból Pécsi Ildikó

Végre jó hírek Pécsi Ildikó (79) férjéről! A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznő párja, Szűcs Lajos (75) hosszas kórházi kezelés után ismét hazatérhetett, hogy otthon gyógyuljon tovább.

– Édesjólajosom megint itthon van. Szerencsére most nagyon jól van, megint van ereje. Még a kertben is dolgozik egy picit, tesz-vesz, ami fantasztikus haladás – újságolta lapunknak a színésznő. – Az elmúlt időszakban sokat volt Lajosom kórházban, de úgy tűnik, tényleg minden a legjobban alakul. Úgy volt, hogy újabb műtétek várnak rá, de azt mondta az orvos, nincs rá szükség, nem kell operálni. Hát lehet ennél jobb hírt kapni? Ha tudjuk, élvezzük a jó időt a kertben, amikor szépen süt a nap, nem kívánhatunk ennél többet.


Az olimpiai bajnok labdarúgónál korábban vastagbélrákot diagnosztizáltak. Több mint egy évet töltött kórházban, ahol a felesége mindennap látogatta. Miután kiengedték, elesett otthon, s eltört a combcsontja, ám ebből is felépült, ami boldogsággal tölti el a színésznőt.
 

– Nagyon vigyázok a papára, nehogy újra baj történjen. Tényleg csak annyi és olyan munkát engedek neki, amiben tudom, hogy nem sérülhet meg. Az egyik nap elballagott már a boltba kenyérért is. Ám inkább csak beszélgetünk, nosztalgiázunk, van min. Tervezem, hogy önéletrajzi könyvet írok, a háromnegyede már meg is van. A végét a legnehezebb megírni, főleg, hogy ki tudja, mit hoz még a jövő, de reméljük, csak jót. A kötet elkészítéséhez sok régi emléket idézünk fel Édesjólajosommal, és vannak nagy nevetések, édes könnycseppek is – árulta el a Blikkknek Pécsi Ildikó.


A cikk folytatásáért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: