2012-03-06 15:12:13• hírek • Szatmár.ro

Nem lesz sétagalopp a VSK-nak a szerdai kosármeccs

A bajnokságban jelenleg harmadik helyen álló marosvásárhelyi együttes lesz a VSK ellenfele.

A Marosvásárhelyi Nova Vita együttesét fogadja szerdán 18 órától az Ady Endre utcai sportcsarnokban a Szatmárnémeti VSK női kosárlabdacsapata az élvonalbeli bajnokság 26. fordulójában. Az őszi összecsapáson a lányok vereséget szenvedtek a Maros partján, akkor 72:58 lett a végeredmény.

„Ezért is, meg a közönségért is szeretnének nyerni a lányok, akik a győzelemmel önmaguknak is örömöt szereznének a csütörtöki nőnapra. Egy győzelemmel is minimális az esélyünk a négybe kerülésre, de az önbizalomnak a jövőre tekintve mindenképpen jót tenne a siker. A Marosvásárhely jó csapat, jó edzővel, de optimisták vagyunk" - nyilatkozta Florin Mureşan a VSK kosárlabda-szakosztályának elnöke.

A szatmári lányok az alapszakaszban lejátszott meccset még a Stacey Nolan edzette Marosvásárhelyi Noiva Vitával játszotta, most azonban új vezetője van a Maros-partiaknak: Mladen Jojics. A bosnyák edző jól ismert Romániában, 2004 és 2007 között a Ploiesti-i Asesofttal négy Román Kupát és négy bajnoki címet is bezsebelt.

A vásárhelyi csapatban játszik a Szatmárnémetiből antiszociális viselkedése miatt elküldött Cherrise Graham, aki veszélyes ellenfél lesz a pályán. A legutóbbi meccsén - amit a Targoviste ellen vesztettek el a Maros-partiak - ő volt a legeredményesebb játékos: 25 pontot dobott.

A osztály, 26. forduló: Szatmárnémeti VSK-Marosvásárhelyi Nova Vita, Alexandriai Teleorman-Sportul Studenţesc, Kolozsvári U-Temesvári BCM Bega, Sepsiszentgyörgyi Sepsi BC-Bukaresti Olimpia, Rapid-Gyulafehérvári CSU, Brassói Olimpia-Nagyváradi CSM, Târgoviştei CSM-Iasi-i Poli.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: