2020-06-02 13:52:29• hírek • Agerpres

Nem lesz idén Untold, Neversea és Summer Well fesztivál

illusztráció, archív felvétel
illusztráció, archív felvétel

Jövő évre halasztják a Neversea, az Untold és Summer Well fesztivál következő kiadását – közölték kedden a szervezők.

Azok, akik már jegyet váltottak valamelyik rendezvény idei kiadására, részt vehetnek a következő évi rendezvényen, vagy voucherekre válthatják át jegyeiket.

A konstancai Neversea fesztivál a július 2–5, a kolozsvári Untold a július 30 és augusztus 2, a bufteai Summer Well pedig az augusztus 7–9 közötti időszakra volt beütemezve.

A szervezők Facebook-oldalán megjelent közlemény szerint a halasztás oka a koronavírus-járvány miatti bizonytalanság, a gyülekezést korlátozó szigorú szabályozások, valamint az a törvénytervezet, amely 2020. augusztus 31-éig tiltaná az 1000 fősnél nagyobb tömegeket vonzó rendezvényeket.

Az idei Untoldra és Neversea-re vásárolt jegyek felhasználhatók a jövő évi rendezvény alkalmával, illetve voucherekre cserélhetők. Aki a jegy árát pénzben szeretné visszakapni, annak a 2021. október elseje és 2021. december 31-e közötti időszakig kell várnia erre.

A Kolozs megyei Bonchidán évente megrendezésre kerülő Electric Castle szervezői is kedden jelentették be, hogy az idei fesztivál elmarad. A fesztivál nyolcadik kiadását 2021. július 14–18-ra halasztották.

Hozzászólás:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# ballagók2020 # koronavírus # baleset # helyhatósági2020 # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: