2012-12-24 11:34:59• hírek • Szatmar.ro

Nem lesz fehér karácsonyunk Szatmár megyében

A jelek szerint nem lesz fehér karácsonyunk idén Szatmár megyében - a meteorológiai előjelzések szerint többnyire felhős, nyirkos időre, némi esőre-havas esőre számíthatunk a következő napokban. A hőmérséklet akár 8C fokra is emelkedhet kedden.

Gyerekek vágya, felnőttek bosszúsága, művészek sztereotipizált ideálja a fehér karácsony, amely az előrejelzések szerint idén elmarad Szatmár megyében. A német wetter.de szakhonlap szerint hétfőn -2C és +2C fok között változik majd a hőmérséklet Szatmár megyében, a csapadék valószínűsége 63% - elsősorban kora délután várható eső-havas eső. Délkeleti szél fújdogál egész nap.

Közel hasonló prognózist mutat a meteo.ro és a vremea.ido.ro, azzal a különbséggel, hogy kevéske havazást is várnak. Előbbi felhős, utóbbi csak részben felhős eget jósol.

Kedden folytatódik a felmelegedés, a wetter.de szerint -2C és +5C között változik majd a hőmérséklet. Reggel fagypont körüli hideg várható, ám délutánra 5C fokra emelkedik a hőmérő higanyszála és estére sem esik 4C fok alá. A csapadék esélyét 7%-ra teszik, és a délkeleti szél mellett néha a nap előbukkanhat. A meteo.ro és a vremea.ido.ro szerint többnyire borult ég várható, de néhol felszakadozhat a felhőzet. Utóbbi oldal 10-20%-nyi esély van arra, hogy esni fog.

Szerdán még tovább emelkedhet a hőmérséklet, amely akár a 8C fokot is elérheti. Az ég továbbra többnyire felhős marad, csak helyenként bukkanhat elő a nap.

A hosszabb távú előrejelzések között aztán már nagyobb a különbség. A vremea.ido.ro szerint csütörtökön és pénteken jelentősebb eső várható, míg a wetter.de felhős időt, de kevés csapadékot jósol.

Szombaton, vasárnap és hétfőn napos, tiszta idő, kedden viszont jelentős mennyiségű havazás várható - legalábbis a vremea.ido.ro honlap szerint.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: