2009-04-15 16:50:19• hírek • Szatmar.ro

Tisztogatás a bírói testületben

Tizenkét játékvezetőt visszavontak, hatot bundázással gyanúsítanak.

Komoly változások történtek a szerdai nap folyamán a román Játékvezetői Testületben (CCA). A kedden letartóztatott Gheorghe Constantin (fotó) elnök beadta lemondását, helyét ideiglenesen a testület korábbi vezetője, Nicolae Grigorescu vette át.

A CCA arról is döntött, hogy tizenkét játékvezetőt egy ideig nem delegálnak egyetlen mérkőzésre sem. Közülük hat személyt (Aurelian Bogaciu, Lucian Dan, Sorin Corpodean, Tiberiu Lajos, Rosu Dan és Marcel Savaniu) azzal gyanúsítanak, hogy közük van az Arges csapatának edzője, Cornel Penescunak a személye körül kirobbant bundabotrányhoz. További öt bírónak (Ovidiu Hategan, Kovács István, Robert Dumitru, Valentin Berbecaru és Ovidiu Sovre) a közelmúltmúltban nyújtott tevékenységével nincsenek megelégedve, míg Augustus Constantin apjával való szolidaritás miatt kérte, hogy egy ideg mellőzzék a foglalkoztatását.

 

Szintén a román labdarúgás berkeiben kibontakozó bundabotránnyal kapcsolatos, hogy a Romania Liberia napilap szerint szingapúri fogadóirodáknál több millió dolláros tételben fogadtak tavaly tavasszal a Vaslui nagy arányú győzelmére a Temesvár ellen. Az ottani irodák is szimatot kaptak és felfüggesztették a mérkőzést, a moldvai csapat pedig könnyed, 3-0-ás győzelmet aratott.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: