2022-01-12 15:11:53• hírek • Bede Emőke

Nem látta előre a rendőrség érkezését a két jósnő - VIDEÓ

A Buzău Megyei Rendőr-felügyelőség bűnügyi nyomozói osztálya kedden öt házkutatást tartott olyan személyeknél, akiket kerítéssel, testi sértéssel, illetve csalással gyanúsítanak.

A Buzău megyei hatóság tájékoztatása szerint 2016 és 2022 között két bodzavásári férfi fiatal lányokat közvetített ki külföldi országokba, és a szép anyagi haszon reményében prostitúcióra vették rá őket. A nyomozás alatt begyűjtött bizonyítékok alapján kiderült ugyanakkor az is, hogy 2017 és 2021 között két nő több személyt is átvert azt állítva, hogy olyan természetfeletti erőkkel rendelkeznek, melyek segítségével meg tudják oldani a hozzájuk fordulók személyes problémáit. A négy személy együttesen több mint 1.000.000 lejes vagyonra tett szert.



A házkutatások során elkoboztak három luxusautót, huszonnégy mobiltelefont, 21.710 lejt, egy laptopot, 1.310 angol fontot, 850 eurót, különféle aktákat és dokumentumokat, adathordozókat, valamint egyéb, bűncselekményekből származó javakat.


A Buzau megyei rendőr-felügyelőség székhelyére 12 személyt kísértek be kihallgatásra, viszont végül csak a két stricit és a két jósnőt vették őrizetbe, mi több, a szerdai napon kezdeményezték ellenük az előzetes letartóztatást is.
 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: