2009-10-23 13:53:57• hírek • Szatmar.ro

Anyagi okok miatt csak a lányok indulnak

Hat leányzó képviseli Szatmárt a hétvégi U20-as párbajntőr ob.-n.

A hét második felében Craiován rendezik a párbajtőrözők U20-as országos bajnokságát, melyen anyagi okok miatt a Szatmárnémeti Sportklub csak a lányok versenyén vesz részt. Szatmárt hat fiatal tehetség, Oros Bianca, Pop Sandra, Tataran Amalia, Stepper Amália, Veres Gréta és Oana Dragusin  képviseli a megmérettetésen.

Csiszár Ferenc, a delegáció vezetője elmondta, a lányok célja a tisztes helytállás, a legjobb nyolcba jutás már hatalmas bravúr lenne, mivel Oros és Pop mindössze 13 évesek és a többiek sem haladják meg a 15 esztendőt. „Tőlük majd az U17 és U15-ös korosztályban várunk érmeket. Az U20-as korosztályban sok a jó párbajtőröző, mintegy 10 lány van a mezőnyben, akik közül bárki bajnok lehet" - mondta Csiszár.

Szombaton az egyéni viadalon vesznek részt Csiszár Ferenc, Májer Csilla és Nagy Lehel tanítványai, vasárnap pedig a csapatversenyre kerül sor.

Miközben a párbajtőrözők Craiován vívnak a Sportklub legifjabb tőrözői (11 éven aluliak) vasárnap Budapesten szerepelnek a Bambi Kupán. A magyar fővárosba Izsáki Arnold edző vezetésével Bodó Benjámin, Aldea Iulian, Ciuclea George, Hajdu Adriana, Sabău Adriana és Aldea Rebeca utazott el. „Köszönöttel tartozunk a szülőknek, hiszen az ő anyagi támogatásuk nélkül nem vehetnénk részt a versenyen" - mondta Izsáki.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: