2018-10-26 12:05:26• hírek • (x)

Nem könnyű olyan jó állást találni, ahol alapos betanítást nyújtanak. Vagy mégis lehetséges?

Képünk illusztráció
Képünk illusztráció

Nem könnyű jó állást találni, biztosat pedig még nehezebb. Az építőipari munkahelyek nem feltétlenül könnyűek, beletanulni pedig még nehezebb.

Az építőipari cégek piacán, főként a speciális ágazatokra koncentráló cégek körében még nehezebb a dolga a frissen munkába állóknak. A magyarországi Porticon vállalata azonban valami merőben szokatlant kínál az új munkatársai számára. Abiztos munkahely, a jó megélhetési lehetőség, a versenyképes fizetés és a változatos munkakörnyezet mellett 3-4 hónapos betanulási időszakot is biztosítanak az embereik számára.

 

A csapat tapasztalt dolgozói az újakat a megfelelő technikára, a szakmai fogásokra, a munka biztonságos és gyors elvégzésére is megtanítják. Ez a pár hónap biztosan elegendő arra, hogy mindenki elsajátíthassa a rá bízott feladatok pontos kivitelezését.

 

Az irodai üvegfalak szerelésére szakosodott Porticon vállalkozás most szerelő munkatársakat keres.

 

Üveges, lakatos, fémipari szakmunkás, gipsz-kartonos vagy asztalos háttér előnyt jelent. Az előzetes jártasság segíthet abban, hogy a munkatárs könnyebben jöjjön bele a feladatok elvégzésébe. A betanulási időszak 3-4 hónapot vesz igénybe, és budapesti projekteken történő munkavégzést jelent. A fővárosi csapatok szakmai tapasztalata biztos alapot nyújt a kezdő munkavállalók számára.

 

Az állással kapcsolatban további információ a 0728 328 382-es telefonszámon. A  jelentkezéshez küldje fényképes önéletrajzát az office@porticon.eu e-mail címre!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: