2008-10-09 13:34:45• hírek • Szatmar.ro

Nem kell az MTK-nak Kovács

Az olimpiai bajnok Kovács Katalintól klubja a prémiumot is megvonta.

Kovács Katalinnak nem hosszabbítja meg az MTK a december 31-én lejáró szerződését és az olimpiai prémiumot sem hajlandó neki kifizetni. Erről szerdán döntött a klub elnöksége, megerősítve ezzel a fegyelmi bizottság korábbi döntését.

 

Kovács Katalin és az MTK viszonya még az olimpiai felkészülés kezdetén romlott meg, amikor sportoló nem volt hajlandó a válogatottban saját csapattársaival összeülni a négyes csónakban. A kék-fehér klub azt szerette volna, hogy Kovács Paksi Tímeával és Fazekas Krisztinával szálljon vízre, de a 23-szoros világ, 16-szoros Európa-bajnok a Janics Natasa, Kozák Danuta, Szabó Gabriella trió mellett döntött, amellyel ezüstérmet szerzett Pekingben.

Az olimpián elért egy aranyat és egy ezüstöt szerző kajakosnak megközelítőleg 1 millió forintot, azaz 15000 RON prémiumot kellett volna kapnia.

Fábry György, Kovács Kati ügyvédje, felháborítónak tartja, hogy az MTK nem is értesítette a sportolót az újabb tárgyalásról, ráadásul a döntést sem szóban, sem írásban nem közölték.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: