2008-10-08 14:11:21• hírek • Szatmár.ro

Nem kaptak rá engedélyt

„A sajtóból értesültünk arról, hogy a Károlyi úton jelzőlámpákat szerelnek fel, ugyanis a temesvári Rosign cég nem kapott engedélyt az önkormányzattól, hogy elhelyezzék azokat"- tájékoztatott Kereskényi Gábor, Szatmárnémeti alpolgármestere.

Az önkormányzat egyébként a temesvári Rosign céget bízta meg a város közúti jelzéseinek elhelyezésével, karbantartásával.

A Károlyi úti jelzőlámpák elhelyezése miatt Adrian Albu és Kereskényi Gábor alpolgármesterek felszólították Horea Farcot, a cég egyik képviselőjét, a város közlekedési bizottságának a tagját, hogy az elkövetkezőkben ne szereljenek fel engedély nélkül jelzéseket.

Farc a történteket azzal indokolta, hogy a közlekedési bizottság gyűlésein már többször szó esett ezen jelzőlámpák felszereléséről, ezért úgy gondolták, ideje felszerelni azokat, azonban ígéretet tett arra, hogy az elkövetkezőkben kizárólag a bizottság döntéshozatalát követően kezdik majd meg a munkálatokat.

A közlekedési bizottság két hét múlva hoz majd végleges döntést a jelzőlámpákat illetően, de addig is kísérleti jelleggel, működésbe helyezik azokat. Erre az időszakra a cég ingyenesen bocsátja a város rendelkezésére a készülékeket.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: