2018-02-16 08:54:45• hírek • Bede Emőke

Nem kapta meg Tasnád díszpolgári címét a donornak jelentkező fiú

Kulcsár Romeót, a donornak jelentkező fiút egy tasnádi tanácsos díszpolgári címre jelölte, azonban a csütörtöki ülésen nem adtak helyt a javaslatnak.

Önzetlen tette miatt az egész ország megismerte a fiút, több hírportál és tv-műsor is bemutatta a két fiatal történetét. Egy tasnádi tanácsos pedig úgy döntött, javaslatot tesz a helyi tanács következő ülésén, tüntessék ki a fiút díszpolgári címmel.
 

A csütörtöki ülésen a tanácsosok mellett jelen volt Romeo és néhány családtagja is, hiszen igencsak nagy nap lehetett volna ez az életükben. Azonban sokak megdöbbenésére a tanácsosok közül csupán hatan támogatták az ötletet, kilencen nemleges válasszal utasították el azt. A díszpolgári cím odaítélése helyett úgy határoztak, e hónap végén egy elismerő oklevéllel jutalmazzák azokat a tasnádi lakosokat, akik valamilyen kiemelekdő cselekedetük miatt megérdemlik azt.
 

Mint arról Romeo saját közösségi oldalán beszámolt, egyetlen percig sem vezették önös érdekek, mikor felajánlotta a májbetegségben szenvedő lánynak a segítségét. A javaslatot előterjesztő tanácsosnak és az igennel voksolóknak háláját fejezte ki, a másik kilenc tagnak pedig csak annyit üzent: Tasnádon mindig lesznek olyan emberek, akik ellenezni fogják a pozitív dolgokat.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: