2014-05-04 18:02:36• hírek • Szatmar.ro

Nem jutottak a 64-be a Sportklub vívói Párizsban

Ugyan kevésen múlott, ám a Sportklub vívói nem jutottak be a párizsi Challenge Monal Világkupa-viadal legjobb 64 párbajtőrözője közé. A legközelebb ehhez Pop Adrian állt.

A németországi Heidenheim és az olaszországi Legnano mellett a földkerekség három legnagyobb presztizsű viadala közé tartozik a Challenge Monal. Ezt igazolja többek között, hogy összesen 256 párbajtőröző lépett pástra a francia fővárosban. Köztük a Szatmárnémeti Sportklub három sportolója, Pop Adrian, Szilágyi Adrian és Árkosi Bertalan.

Közülük a legközelebb a már sikernek számító legjobb 64 közé való bejutáshoz Pop állt, aki egyetlen tussal kapott ki egy spanyol ellenféltől. Szilágyit és Árkosit egy kínai fiú verte meg, így előbbi a 79., utóbbi pedig a 153. helyen zárt.

Csiszár Ferenc mesteredző tanítványai jövő hét végén már Splitben lépnek pástra. Ugyan ez nem Világkupa-verseny lesz, ám rendkívül fontos, mivel a szövetség az itt elért eredményeket figyelembe véve dönti el, kik vehetnek részt a június 7-14. közötti Európa-bajnokságon Strasbourgban.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: