2015-02-22 15:26:49• hírek • Kocsis Zoltán

Önbíráskodás Kegyén, rablás Szatmárnémetiben

Önbíráskodás és testi sértés miatt indul eljárás egy férfi ellen Érszakácsi községben, két nap alatt két személytől ragadták el a mobiltelefonját Szatmárnémetiben.

A 47 éves S. Antal a kegyei legelőn futott össze I. Feliciannal, aki elmondása szerint több alkalommal hatolt be udvarába és lopott el tőle különböző értékeket. A két férfi szóváltásba keveredett, S. Antal pedig öklével több ütést mért ellenfele testére és arcára. Látva, hogy I. Felician elveszítette eszméletét, kihívta a mentőket. Az áldozatot kórházba kellett szállítani, ahol többek között agyrázkódást, orrcsont- és állkapocscsonttörést állapítottak meg nála.

Péntek délután Szatmárnémetiben saját lépcsőházában támadta meg két idegen a 65 éves K. Jenőt, elragadva tőle mobiltelefonját. A rendőrökből és csendőrökből álló járőrök viszonylag rövid időn belül el is fogták a 17 éves C.A.-t és a 15 éves A.A.-t, akiknél megtalálták az ellopott telefont is.

Egy nappal később a 36 éves I. Amáliától ragadták el kézitáskáját a Batizi úton, amelyben benne volt pénztárcája, személyes okiratai, valamint Samsung Galaxy típusú mobiltelefonja. Az elkövető, a 30 éves P. Ioan ebben az esetben is viszonylag hamar kézre került, az ellopott javakat pedig visszaszolgáltatták.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: