2009-06-24 16:30:57• hírek • Szatmar.ro

Elődöntősök a szatmári ifjak

Az Atletic fiatal labdarúgói mindenkit legyőztek a szatmári zónaközi döntőben.

A szatmárnémeti Olimpia stadionban a napokban rendezték a junior C (14-15 éves) korosztály zónaközi döntőjét, melyen a Szatmárnémeti Atletic csapata százszázalékos mérleggel jutott tovább a temesvári elődöntőbe.

Paul Mihai tanítványai előbb 6-1-re kiütötték a Zilahi Viitorult, majd némi nehézségek árán 1-0 arányban legyőzték a Máramarosszigeti Tisa csapatát.

Az utolsó fordulóban a hazaiak számára már egy pont is továbbjutást jelentett volna, ám Ugocian, Bumba (2) és Tuturas góljaival 4-1-es győzelmet arattak. Utóbbi gól azért is figyelemre méltó, mert a gólszerző nem más, mint a gárda kapusa, aki azonban magabiztosan értékesítette a büntetőt, akárcsak Chilavert vagy Hans-Jörg Butt pályafutásuk csúcsán. A hazaiak akár nagyobb gólkülönbséggel is nyerhettek volna, ám Ugocian és Bumba kétszer is eltalálták a kapufát.

A gárda remek szereplése mellesleg nem meglepő, figyelembe véve, hogy Tatár Eduárd és Bumba tagja a korosztályos román válogatottnak.

Az Atletic csapata a temesvári elődöntő-csoportban folytatja szereplését, július 2. és 6. között.

Az Atletic csapata: Ţuţuraş - Ardelean, Tatár, Gergely, Ile, Roatiş, Iuga, Bumba, Cădar, Magdás, Ugocian. Cserék: Nistor, Mezei, Zele, Sreple, Bura, Mihalca, Gerstenmaier, Surducan.



Nagy csatában az Atletic játékosai



A bajnok csapat


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: