2016-10-31 09:57:45• hírek • Szatmár.ro

Nem jutott be az élő showba Semeniuc Stephanie

Az X-Faktorban szereplő szatmári énekest nem vitte magával az élő showműsorba Tóth Gabi.

Vasárnap este került adásba az RTL Klubon futó X-Faktor utolsó felvételről vetített adása, a héten már az élő műsort fogják adni. Az énekes tehetségkutatóban szerepelt a szatmári Semeniuc Stephanie is, aki már az első válogatás során felhívta magára a figyelmet produkciójával. A mentorok egyszerűen megőrültek érte, négy igennel jutott tovább, és kitűnően teljesített a következő válogatásokon is - így jutott el a mentorházba, ahol a hat legjobb énekesnő közül Tóth Gabi és Lotfi Begi zenei producer választotta ki az adásba kerülőket.

Stephanie a vetélkedőben eddig látott produkciói közül a legjobbat mutatta be az ítészeknek, Tóth Gabi libabőrös karral hallgatta a lány produkcióját. Utána pedig be is vallotta, hogy ezzel az előadással a lány alaposan felborította az általa előre kigondolt sorrendet. Az élő műsorban szereplők kiválasztásánál azonban mégsem döntött úgy - némileg érthetetlen módon -, hogy Stephanie-t tovább viszi magával. A mentor Jáger Kingát, Opitz Barbarát és Vince Aliz Lizát juttatta tovább az élő műsorba.

Az ifjú énekesnő egyébként a BBTE-n zenepedagógiát tanul Kolozsváron, álma, hogy a Liszt Ferenc Zeneakadémia dzsessz-ének szakán fejleszthesse tovább énektudását.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: