2020-05-04 17:07:32• hírek • Bede Emőke

Nem jött be a trükk, lebuktak

Képünk illusztráció. Fotó: Román Rendőrség hivatalos Facebook-oldala
Képünk illusztráció. Fotó: Román Rendőrség hivatalos Facebook-oldala

A Szatmár Megyei Törvényszék melletti ügyészség sajtóosztálya közölte, hogy május 4-én hamis nyilatkozat, hamisítás és bűnpártolás miatt büntetőjogi eljárást indítottak több személy ellen is.

Április 19-én, nem sokkal 18 óra előtt a nagykárolyi rendőrség közúti ellenőrzés céljából megállított egy fekete színű Mercedest, melyben hárman utaztak: M. L. I. sofőrként, P. K. és P. B. pedig utasként. A rendőrség kérésére mindannyian átadták személyes okmányaikat, köztük a munkavállalói igazolásukat is. Csakhogy az alkalmazottakat nyilvántartó digitális adatbázisban a két utas nem szerepelt, azaz voltaképp nem is álltak az érintett cég alkalmazásában. Ebből pedig egyenesen következik az is, hogy a rendőrök kérésére felmutatott igazolás csupán hamisítvány volt.


Megszökött a karanténból

Nem csak e személyek ellen indítottak büntetőjogi eljárást, hanem az ellen a G. P. C. monogrammal illetett férfi ellen is, aki se szó, se beszéd meglépett a muzsdalyi karanténközpontból, holott május 10-ig ott kellett volna maradnia elkülönítésben. Őt betegségek leküzdésének meghiúsítása miatt fogják felelősségre vonni.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: