2019-10-13 09:01:50• hírek • Blikk.hu

Nem hiszi el, mivel foglalkozik a Barátok közt sztárja

Barna Zsombor színész jelenleg a Budapest Bábszínház ifjú sztárja
Barna Zsombor színész jelenleg a Budapest Bábszínház ifjú sztárja

A Barátok közt Illés Pétereként ismerte meg az ország Barna Zsombort (28), ám mostanában néha akkor aratja a legnagyobb sikert, ha nem is látszik.

 

Az egykori sorozatsztár ugyanis bábművész lett, a Budapest Bábszínház oszlopos tagja. Persze ez nem jelenti azt, hogy teljesen hátat fordított volna korábbi életének, játszik prózai darabokban, sőt szerepelt A Tanár és az Ízig-vérig című sorozatban is. A bábművészetet pedig egy véletlennek köszönheti.

 

– Amikor jelentkeztem a Színművészeti Egyetemre, a második rostán a prózai szakon nem jutottam tovább, de a báb szak tanárai felajánlották, hogy próbálkozzam náluk. Láttak bennem valamit, pedig pocsékul báboztam – emlékezett vissza nevetve Zsombor, aki aztán az egyetemen mindent megtanult, amire a diplomához szüksége volt. 

 

– Az elején többször éreztem azt, hogy csak kullogok a többiek után, de aztán jött egy vizsgafeladat a vásári bábjátékokról, ahol én Vitéz Lászlót kaptam, és végül ez lett az első sikerélményem – magyarázta Barna Zsombor, aki számos főszerepet kapott már, például az idén 70 éves Budapest Bábszínház új bemutatójában, a Holdbeli csónakosban is. 

 

A színművész szerint a bábművészet egyáltalán nem játék.

 

– A bábmozgatás komoly fizikai munka, jó kondiban kell lenni! Cserébe olyan pillanatokat él át az ember, amiért megéri – mesélte Zsombor, aki megsúgta, bár nem tervezi, hogy visszatérne az RTL Klub ikonikus sorozatába, a Barátok köztös stábbulikra azért ellátogat, hogy találkozzon a régi kollégákkal.
 

 

További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: