2016-08-29 08:13:05• hírek • Szatmár.ro

Nem hétköznapi videó a PMN-es hétköznapokról

A PMN tíz napja alatt a hétköznapokon is bőven lehetett válogatni a programok között.

Soha nem volt még ennyire hosszú a Patriumi Magyar Napok, soha ennyi minőségi program nem várta még a szatmáriakat tíz napa alatt. Az első hétvégén a Széchenyi (1 Decembrie 1918) utcában voltak rendezvények, a második, záróhétvégén elsősorban a Kossuth-kertet töltötték meg élettel a szervezők.

De a hétköznapokon is remek programok részesei lehettünk. Minden nap volt bábelőadás, koncert, filmvetítés, színházi előadás - szóval nem volt okunk az unalomra.

A rengeteg esemény közül biztos te is kihagytál párat - most néz meg az öt hétköznap rendezvényeinek összefoglaló videóját.


Kiemelt partnerek:
Emberi Erőforrások Minisztériuma, Szatmárnémeti Városi Tanács, Szatmár Megyei Tanács, Communitas Alapítvány, Bethlen Gábor Alap, Földművelődésügyi Minisztérium, Nemzeti Kulturális Alap, Nemzeti Együttműködési Alap, Magyar Turisztikai Ügynökség

Aranyfokozatú támogatók:
Autonet, Tarr Beton, Diego, Gemelli, Barta Ati, CBA, Al Capone Étterem és Motel, Woco

Ezüstfokozatú támogatók:
Arnisol, Nord Star, Spakk Group, Ecomatrix, Transpink, Meteor a Trilak partner, Santec, Andy Kft, Promomix, Ratioterm, Ardealul, Aquastar, Salvator, Ferys Invest, Edmeea Trans, Mark Manufaktur, Karmob, Hanna Konyhatehnika, No Pardon Pub, Mindig Friss, Saminstal, Hutton, Florisal, Promocraft, Hotel Dana, Poszet, Backerei Fastus, Yoda Service, Business Transaction, Gerbog, M-Sys.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# ballagók2020 # koronavírus # baleset # helyhatósági2020 # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: