2019-10-09 07:50:26• hírek • Bede Emőke

Nem habozott a törvényszék: máris előzetesbe került a két drogkereskedő

Ahogyan arról nemrégiben beszámoltunk, az utóbbi hónapok egyik legnagyobb fogását könyvelhette el hétfőn a Szatmár Megyei Rendőr-felügyelőség és a Szervezett Bűnözés és Terrorizmus Elleni Igazgatóság, azaz a DIICOT szatmári irodája.

A rendőrség által a szerkesztőségünkbe eljuttatott közlemény szerint október 7-én rajtaütésszerű akciót szerveztek Szatmárnémeti és Nagykároly területén, melynek során összesen 12 házkutatást tartottak a kábítószer-kereskedelemre és -terjesztésre specializálódott bűnszervezet tagjainál. Az ingatlanokban végül összesen 250 gramm olívazöld színű, növényi eredetű szerre, 800 gramm, már kiporciózott növényi eredetű anyagra és 75 grammnyi fehér porra bukkantak, illetve a kábítószerek mellett találtak még 100 grammnyi ékszert, 6 650 eurót, 12 600 lejt, 270 000 forintot, illetve 35 mobiltelefont.


A DIICOT szatmári irodájába 7 személyt kísértek be kihallgatásra, majd kettejüket 24 órára őrizetbe vették. Utóbbiak ellen az ügyészség kezdeményezte az előzetes letartóztatást, és úgy tűnik, a javaslattal a törvényszék is egyetértett, ugyanis B. József és a már büntetett előéletű L. Marinel október 8-i hatállyal rácsok mögé került. A gyanúsítottak 48 órán belül benyújthatják fellebezésüket a bírói döntéssel szemben - derül ki a törvényszék tájékoztatójából.






Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: