2008-08-11 16:24:52• hírek • Szatmar.ro

Nem fosztják meg a koronától

A Miss Universe idei venezuelai győzteséről, Dayana Mendozáról topless fotó került elő: egy ékszerüzlet reklámjában szerepelt meztelenül, bár melleit a kezével takarta. Ilyen fotók akár a szépségkirálynői koronába is kerülhetnek, ezúttal azonban a verseny elnöke kijelentette: a képek művésziek, semmi pornográf nincs bennük, úgyhogy nincs veszélyben Mendoza címe.

Dayana Mendoza a Miss Universe 2008-as győztese korábban a GOGO de Venezuela nevű ékszerüzlet egyik kampányának plakátjain szerepelt meztelenül - írja az MSNBC. A lány még a Miss Universe indulása előtt vállalta a fotózást. Bár az utólag kiderülő aktfotók miatt a szépségversenyek szervezői általában hajlamosak megfosztani a koronától a szépségkirálynőket, ezekből a képekből mégsem lett komoly botrány. A versenysorozatért felelős szervezet elnöke ugyanis az Access Hollywoodnak adott exkluzív nyilatkozatban kijelentette, szerintük ezek művészfotók, ezzel pedig gyorsan rövidre is zárta a történteket.

„Dayana Mendozát nem fenyegeti az a veszély, hogy elveszti a Miss Universe címét. Üdvözöljük és tiszteletben tartjuk a modell karrierjét, és a képeken látható művészi szépséget” - mondta az elnök Paula M. Shugart.

A szépségversenyek történetében nem ez az első eset, hogy a díjátadó után némi botrány támad az aktuális szépségkirálynő körül. 2006-ban Miss USA, Tara Conner vonult be a rehabra miután megnyerte a címet. Donald Trump, a versenyek főszervezője azt mondta akkor, Conner megtarthatja a címet, ha megszabadul alkohol- és drogfüggőségétől. A történet happy enddel zárult, Conner lejött a cuccról, és nála maradt a korona is.

Trump nem volt ilyen elnéző Katie Reevesszel, a 2006-os Miss Nevadával szemben. Róla olyan fotók kerültek elő, amelyeken félmeztelenül pózol és lányokkal csókolózik. Rees aztán bocsánatot kért Trumptól, tinédzserkori botlásnak minősítve a leszbi éjszakát, Trump viszont nem kegyelmezett, így Reevesnek vissza kellett adnia a koronát.

velvet.hu

 

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: