2010-07-15 12:40:02• hírek • Póti Orsolya

Nem fogynak a ventilátorok

Úgy tűnik a ventilátor lassan kimegy a divatból. Habár drágább, de sokan inkább szellőzőberendezéssel és légkondicionálóval szerelik fel otthonukat és környezetüket a meleg nyári hónapokban.

Portálunk munkatársai a napokban felkerestek néhány olyan szaküzletet, melyben többek között ventilátorokat, illetve különböző légkondicionáló berendezéseket árusítanak. A boltok munkatársai szerint egyre kevesebben költenek asztali, fali illetve axiális és radiális ventilátorokra. Júniusban, az ÁFA-emelés előtt inkább a légkondicionáló és szellőzőberendezéskét szerezték be a vásárlók, de ebben a hónapban azok értékesítése is egyre inkább csökkent.

„A tavalyihoz képest rendkívül csökkent a szellőzőberendezések, ventilátorok értékesítése. Úgy tűnik sokan inkább lemondanak a ventilátoros vagy légkondicionálós hűtésről. Ezen a héten mindössze csak két darab ventilátortól sikerült megválnunk, és ezeket is az olcsóbb termékek közül választották vásárlóink. A légkondicionáló berendezéseket júniusban meglepően sokan igényelték, azonban ebben a hónapban már ezekre sincs túl nagy igény. Szerintem ebben a hónapban sokkal inkább a hűtőszekrényekre és hűtőládákra van nagyobb kereslet." mondta el a Szatmár.ro-nak az egyik üzlet munkatársa.

Azonban azok, akik mégis lehűtenék a forró nyári napokat ventilátorral, a kisebbeket körülbelül 40 és 60 lej között szerezhetik be, a nagyobb álló ventilátorokat pedig 70 és 100 lej közötti árakban találják meg. A legolcsóbb légkondicionáló berendezés már 660 lejért is beszerezhető, de ezek ára eléri az 1.500 lejt is.



Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: