2008-10-01 13:15:28• hírek • Szatmar.ro

Nem fogunk védekezni

Trombetta szerint a Kolozsvári CFR csapata nem védekezni áll ki szerda este a Chelsea ellen.

A Roma elleni játék magasra tette a mércét a kolozsvári csapat számára, és Maurizio Trombetta mester azt a két héttel ezelőtti teljesítményt szeretné viszont látni fiaitól. Ami persze nem lesz egyszerű, már csak azért sem, mert az angolok remek formában vannak, és a római mérkőzést látva, valószínűleg nem veszik majd félvállról ellenfelüket.

Ami a hiányzókat illeti, a Szamos parti egyesületnél egyedül Peralta játéka kérdéses, mindenki más hadra fogható. Az előző mérkőzéssel ellentétben ezúttal bekerült a keretbe Lars Hirschfeld is, ami akár annak is lehet a jele, hogy Trombetta elégedetlen a gyakran bizonytalankodó Stancioiu kapus teljesítményével. Ám változás nem várható a csapatban, ami azt jelenti, hogy a Rómában felálló tizenegy kezdhet majd. Ennek következtében a bajnokikon csereként számításba vett Trica is a kezdő tizenegyben kap szerepet.

A túloldalon Felipe Scolari nem számíthat Carvalho, Deco és Essien szolgálataira, visszatérhet viszont Drogba. Ám a hiányzók pótlására olyan nevek állnak a brazil rendelkezésére, mint Alex, Ballack vagy Obi Mikel. Az angolok szakvezetője szerint csapata esetleges veresége nem számítana meglepetésnek a dél-amerikai stílusban játszó román bajnok ellen. Továbbá megjegyezte, hogy fantasztikus teljesítmény a klub részéről, hogy néhány év alatt a harmadosztályból a Bajnokok Ligája csoportkörébe jutott.

Ennél is fantasztikusabb lenne azonban, ha a CFR pontot lopna a milliárdos gárdától. A szurkolókon vélhetően semmi nem múlik majd, a stadionban ugyanis telt ház várható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: