2006-05-10 16:57:06• hírek • Szatmár.ro

Nem fizették ki Charlie gázsiját

Mindkét fél szerződésszegésről beszél, perről azonban nincs szó.

Charlie is a fellépők névsorában szerepelt a hétvégén megrendezett John Lennon emlékkoncerten. Az énekes azonban mégsem lépett fel a redndezvényen, ugyanis nem kapta meg a fellépti díját.

-Én vagyok az egyedüli, aki ezt a rendezvényt az elejétől fogva támogattam. Mindenhol ott voltam, megtanultam a dalokat és a próbán is részt vettem- mesélte Charlie. -Szóban megállapodtunk, hogy a buli előtt megkapom a gázsimat, mert egyébként én mindenhol ezt kérem. Kértem a pénzemet, de nem adták oda, ezért eljöttem.- nyilatkozta az énekes.

John Lennon halálának 25. évfordulója alkamából szervezték a koncertet Debrecenben. A rendezvény körül azonban nem volt minden rendben. Az időpontokat egy ideje eltolták és egy másik céggel is bonyodalomba keveredtek a szervezők. Végül azonban 12 fellépővel - köztük Pitti Katalin, Komár László, Sasvári Sándor, Mester Tamás - mégis meghirdették és meg is tartották az emlékkoncertet.

-Charlie valóban nem lépett fel, de ő szegte meg a szeződést és nem mi. Úgy állapodtunk meg, hogy a gázsija első felét a fellépés előtt, a másik felét pedig utána két héttel fizetjük majd. Ennek ellenére ő a fellépés előtt kérte a pénzét. Nagyon sajnáljuk, hogy végül így döntött és nem lépett fel, de nem pereljük be, mert továbbra is szeretnénk vele együtt dolgozni- nyilatkozta az egyik szervező, Répás Lajos.

stop.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: