2009-05-04 13:54:06• hírek • Parajdi Andrea

Épülhet a Stop Shop bevásárlópark

A Stop Shop bevásárlópark városrendezési tervét pozitívan bírálta el Szatmárnémeti helyi tanácsa. A kereskedelmi komplexum a Károlyi út végén, közvetlenül a Real hipermarket után épülhet fel.

Gazdasági és városrendezési szempontból is előnyös lesz Szatmárnémeti számára, ha városunkban is felépül, az osztrák és magyar befektetők kereskedelmi üzletlánca, a Stop Shop bevásárlópark.

A beruházás maga 65 975 négyzetméteren fog elterülni, emellett pedig további 33 325 négyzetméter fognak fejlesztéseket végezni, parkolóhelyeket hoznak létre, zöldövezetet építenek, illetve a bevásárlóparkba vezető útszakaszt is kialakítják. A kereskedelmi központ városrendezési terve a Károlyi út végére, a Real hipermarket utáni területre szól.

A dokumentumok alapján a bevásárlópark egy földszinti részből, illetve két emeletből áll majd, ahol ismert ruhamárkákat forgalmazó boltok, szuper-, és hipermarket, gyorsétterem, barkácsbolt és elektronikai cikkeket kínáló üzlet is helyet kap. Arról még nincsenek információk, hogy pontosan milyen márkaképviseletek lesznek jelen a bevásárlóparkban, az azonban ismert, hogy a Stop Shop kiemelt nemzetközi partnerei elsősorban a C&A, a Drogerie Müller, a Deichmann, a dm, a Fressnapf, a Humanic, a H&M, a Kaiser's, a KIK, a McDonald's, a Media Markt, a New Yorker, az Orsay, a Takko és a Vögele.

A Stop Shop bevásárlópark urbanisztikai terve a környék közlekedését is segíti majd, ugyanis a kereskedelmi központ területére a Károlyi útról körforgalom fog bevezetni.


A Stop Shop kiemelt nemzetközi partnerei elsősorban a C&A, a Drogerie Müller, a Deichmann, a dm, a Fressnapf, a Humanic, a H&M, a Kaiser's, a KIK, a McDonald's, a Media Markt, a New Yorker, az Orsay, a Takko és a Vögele.
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: