2019-10-04 05:14:29• hírek • Blikk.hu

Nem enyhül L.L. Junior fájdalma

Nem enyhül a fájdalma L.L. Juniornak , aki egy hónapja veszítette el kisebbik fiát, Dávidkát.

A zenész gyermekét augusztus 31-én a zebrán gázolta halálra egy autós, az eljárás jelenleg is folyik. Bár Junior és volt párja, Csilla megbeszélték, hogy nem nyilatkoznak, a zenész most megszólalt, mert szerinte volt párja valótlanságokat állít: többek közt azt, hogy az édesapa elveszi tőle a kisfiát, holott Junior annak örülne, ha volt párjával ismét közösen gyakorolhatnák a felügyeleti jogokat. A megtört rapper sírva vallott arról lapunknak, min megy keresztül. 

– Az elmúlt egy hónapban minden éjszaka Dávidkával álmodom. Feldolgozhatatlan, ami történt, hiszen egy szülőnek nincs nagyobb fájdalom, mint elveszíteni a gyermekét. Próbálok erős lenni, de hazudnék, ha azt mondanám, az vagyok. A gyász fázisait járom be, most a tagadás és a depresszió van soron. Észreveszem magamon, hogy sokszor dadogva beszélek, ezt is a történtek miatti zaklatottságnak tudom be – fakadt ki lapunknak L.L. Junior, akinek az édesanyja, Fanni néni is összeroppant a tragédia után.

– Csilla a gyerekekkel ugyanazon az emeleten lakott anyuval. A tragédia előtt két héttel költöztek el, már ez is nagyon megviselte őt, a temetésen pedig végleg összeomlott.  A zenész – egy hónap kihagyás után – a múlt hétvégén ismét színpadra állt, próbál a munkába temetkezni. Egy új lemezen is elkezdett dolgozni, dalt is ír fia elvesztéséről.
 

– Pár pillanatra igyekszem elterelni a gondolataimat és a munkába temetkezni, de akkor jönnek a részvétnyilvánítások a rajongóktól, amelyek ugyan jólesnek, de akaratlanul is visszarántanak a gyász mélységeibe – sírta el magát Junior.
 

Persze, a rapper egyetlen pillanatra sem hagyhatja el magát, ugyanis Lacika fia vele és a feleségével, Körtvélyessy Kingával él a tragédia óta. Folyamatosan konzultálnak gyászterapeutával, hogy a kisfiú mihamarabb feldolgozza szeretett öccse elvesztését. Régi közös videókat néznek, és szinte mindennap kilátogatnak Dávidka sírjához, ahova Lacika sosem megy üres kézzel. 
 

– Sosem gondoltam volna, hogy egy hatévessel koporsókról és sírkövekről kell beszélgetnem, de segít a gyász feldolgozásában – sóhajtotta az édesapa. – Azt is együtt döntöttük el, hogy Dávidka kedvenc meséjének főszereplőjét faragtatjuk meg márványból, ami majd a kisöccse síremlékét díszíti, és egy padot is csináltatunk a temetőbe, ahol elidőzhetünk az angyallá vált picinkkel. Lacika a kedvenc számítógépes játékában is sírhantot épít a testvérének.


További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: