2012-07-02 09:16:23• hírek • Blikk.hu

Nem engedik vetkőzni Tolvai Renit

Vetkőzni fog Tolvai Renáta? A Megasztár-győztes énekesnő ugyanis ajánlatot kapott a Playboytól!

Renáta pár héttel ezelőtt egy zenei díjátadón sokkolta a közönséget egy szinte átlátszó ruhával, mellét csupán strasszok fedték. Az énekesnő azonnal a címlapokra került merész megjelenésével; nem csoda, hiszen ritka hazánkban az ilyen extrém öltözék. Éppen ezért a szőkeség hosszú napokig volt téma a sajtóban és az interneten. Volt, akinek tetszett a merészsége, és volt, akinek nem. A Blikk információi szerint az énekesnő nagy vihart kavart megjelenése után kereste fel őt a Playboy, hogy ajánlatot tegyenek a természetes idomokkal megáldott lánynak.

A Blikk úgy tudja, Renáta pár napos gondolkozás után meglepő módon nemet mondott a nyuszis magazinnak, így még az alkudozásig sem jutottak el.

- Nemrég kereste meg a magazin Renátát. Gondolkodási időt kértünk, majd úgy döntöttünk, hogy nem szeretnénk élni a lehetőséggel - árulta el kérdésünkre a tehetségkutató felfedezettjének menedzsere. Csak azt nem értjük, hogy egy ilyen extrém, szinte semmit sem fedő ruha után miért mondtak nemet a felkérésre...

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: