2018-05-24 06:19:36• hírek • Bede Emőke

Nem először okozott súlyos balesetet a ceglédberceli tragédia sofőrje

Fotó: police.hu
Fotó: police.hu

Kedden Magyarország területén, Ceglédbercel közelében balesetezett egy Maros megyei kisbusz.

Az autóvezető a Facebook-közvetítéssel volt elfoglalva, nem figyelt, így előzés közben frontálisan ütközött egy homokot szállító, szabályosan közlekedő kamionnal. Kilencen vesztették életüket a balesetben, az áldozatok után több mint egy tucat árva maradt.


K. Peter felelőssége kétségbevonhatatlan, ugyanis annak ellenére sem hagyta abba a Facebook Live-olást, hogy utasai többször kérték rá. Hangos zenével, a kommenteket olvasva vitte halálba a mögötte ülőket.


Ám a sofőr nem először okozott balesetet, korábban a Maros megyei Mikefalván rohant bele egy előtte haladó autóba, melyben két nő utazott. Az egyik kómába esett a baleset után, a másik súlyos sérüléseket szerzett. Sajtóértesülések szerint a férfi mindezt egy pénzbírsággal megúszta. A Román Rendőrség az eset miatt petíciót indított a vezetés közbeni élőzés ellen, erről egy előző cikkünkben számoltunk be, melyet ide kattintva olvashatnak el.


A ceglédberceli útszakasz egyébként nem egy életet követelt már. A 24.hu értesülései szerint a kétsávos, de nagyforgalmú útszakaszon 2016-ban 16-an haltak meg közúti balesetben.

Hozzászólás:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: