2014-12-20 15:50:48• hírek • Szatmar.ro

Nem egy, hanem két koncertet ad a Beatles-banda

Némi szünet után egy karácsonyi meglepetés-koncerttel újra a szatmári közönség elé lép a helyi Beatles-banda. A nagy érdeklődésre való tekintettel ráadásul az eredetileg tervezett egy koncert helyett kétszer idézik meg a nemzetközi popkultúra talán legnagyobb hatású zenekarának emlékét.

Három színész és egy zenész - ennyi kell egy fergeteges hangulatú Beatles koncerthez Szatmárnémetiben. Az örökzöld fenyőfa alá pedig idén örökzöld slágerek kerülnek, ugyanis december 26-án előbb 19, majd 21 órai kezdettel a G. M. Zamfirescu Művelődési Központ előadótermében ad koncertet a szatmári Beatles emlékzenekar. Eredetileg csak egy koncertről volt szó, ám ez iránt akkora volt az érdeklődés, hogy a zenekar egy másikat is bevállal - 21 órától.

A Péter Attila Zsoltból, Rappert-Vencz Gáborból, Nagy Csongorból és Cserey Csabából álló zenekar rengeteg meglepetést ígér a karácsonyi koncertre. Fellépnek majd különleges meghívottak, de fel fognak csendülni olyan Beatles-dalok is, amelyeket eddig még nem játszottak a fiúk.

A fellépést követően a művészek baráti hangulatú forralt-borozásra invitálják majd a hallgatóságot.

A koncertre a G. M. Zamfirescu Művelődési Központban lehet jegyeket váltani, illetve majd a koncertet megelőzően a helyszínen - a belépő mindkét esetben 10 lejbe kerül. A koncerttel kapcsolatban érdeklődni a 0740-59-74-39-es telefonszámon lehet.

A koncertre most jegyet nyerhetsz, csak szerencsét kell próbálnod! Sorold fel az eredei Beatles zenekar tagjainak a nevét, a felsorolást pedig küldd el a jatek@szatmar.ro e-mailcímre. A leveleket december 24-én délig várjuk, ekkor sorsoljuk ki a két kétszemélyes belépőt a koncertre. A levélbe mindenképp írd bele pontos neved és telefonszámod, a nyerteseket ugyanis telefonon fogjuk értesíteni!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: