2019-10-11 06:40:14• hírek • (x)

Nem csak hűtés-, de fűtéstechnológiában is verhetetlen az Eskimo

Minőséget jó áron – talán ez is lehetne Szatmárnémeti egyik vezető klímatechnológiára szakosodott cégének, az Eskimo Kft-nek a jelmondata, hiszen olyan nemzetközileg ismert és elismert gyártók termékeit teszi elérhetővé a szatmáriak számára, mint a Daikin.

Az Amaci úti székhellyel rendelkező cég által garantált minőségi szolgáltatásokról, ügyfélkezelésről és megbízhatóságról azonban nem csak a szatmáriak bizonyosodhattak már meg, hanem maga a japán gyökerekkel rendelkező Daikin is, ugyanis az Eskimo nemrégiben beléphetett a Home Comfort Expert fokozatú partnerek igencsak szigorú kritériumrendszerek által összeválogatott, s épp ezért valóban szűk csoportjába. Ez a partnerség kifejezetten az olyan jellegű telepítő cégeket hivatott támogatni, akik szeretnének még egyet lépni a professzionalizmus létráján, és legfőbb céljuk, hogy kiemelkedő ajánlatokkal és kifogástalan szolgáltatásokkal állhassanak a régi és új ügyfelek rendelkezésére egyaránt.


A Dainkinnak köszönhetően az Eskimo olyan prémium minőségű termékek széles választékával várja a szatmári vásárlókat, melyek nem csak nyáron, de télen is jó szolgálatot tehetnek lakásunkban, A légkondicionáló berendezésekkel kapcsolatban legtöbben ugyanis még napjainkban is elsősorban a forró nyári napokra és a klímából áradó hűvös fuvallatra gondolnak. Ez azonban teljes mértékben tévhit, hiszen az inverter technika bevezetése óta a hőszivattyúval működő rendszerek ugyanolyan hatékonyon fűtenek télen, mint ahogy hűtenek nyáron. A hagyományos készülékekkel ellentétben a hőszivattyút alkalmazó, ún. inverter technológiával működő rendszerek akár mínusz 15 fokos hidegben is hatékonyan fel tudnak fűteni bármilyen méretű szobát, lakást, házat, irodát vagy termet. Ezen utolsó generációs berendezések fogyasztása nem kerül többe, mint bármilyen gázfűtéses szerkezeté, ráadásul egy olyan korban, amikor a gáz ára folyamatosan emelkedik, mindenki számára egy biztonságos alternatívát jelenthet. Főként, ha olyan megbízható gyártót választunk, mint a piacvezető Daikin, melyet Szatmárnémetiben az Eskimo Kft. kínálatában találhatunk meg.


Az eskimós csapat nem csak felszereli, beüzemeli a légkondicionáló készülékeket, de az évente ajánlott karbantartásról és a legalább annyira fontos tisztításról is gondoskodik. Keresd őket hétfőtől péntekig 8 és 16 óra között személyesen az Amaci út 36 szám alatt, vagy tárcsázd a 0261 – 765 838-as vezetékes, vagy a 0371 107 831-es mobiltelefonos számot.


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: