2011-05-19 14:47:05• hírek • Szatmar.ro

Nem csak bombázni tud!

Roberto Carlos da Silva Rochát vélhetően nem kell bemutatni a labdarúgás szerelmeseinek, még akkor sem, ha lassan négy éve eltűnt a közvetlen élmezőnyből és ezzel együtt a reflektorfényből. Az offenzív játékával, hosszú átadásaival és bombaerős lövéseivel fénykorában stílust teremtő bal oldali szélső védő jelenleg Oroszországban futballozik - és az alábbi videó alapján bizony megdolgozik a dollármilliókért.

A már 38 éves védő 512 alkalommal húzhatta magára a Real Madrid mezét, ezeken 65 gólt szerezve, míg a brazil válogatottban 125 találkozón 24 gólig jutott. A „királyi gárdát" elhagyva a török Fenerbahcén és a brazil Corinthianson keresztül az orosz élvonalbeli Anzsi Mahacskalához vezetett az útja, amelynek színeiben a legutóbbi fordulóban a Dan Petrescu edzette Kuban Krasznodar ellen mutatta be az alábbi élképesztő labdaátvételt. Persze a Kuban nem a Barcelona vagy a Valencia, így most belefért ez a kockázatos megoldás...

Carlos mellesleg már a Premjer Ligában sem áll rúgott gól nélkül: kilenc bajnokin kétszer talált az ellenfelek hálójába - igaz, mindkétszer büntetőből.


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: