2011-12-21 10:16:28• hírek • Kocsis Zoltán

Nem csak az öregfiúkat várják Csengerbe

Idén sem múlhatnak el a téli ünnepek Csengerben mozgás nélkül: a Városi Sportcsarnok egy héten belül két hagyományos labdarúgó-tornának is otthont ad, amelyre várják az egykori Szatmár vármegye Romániába szakadt részének csapatait is.

Semmittevés után jót tesz a pihenés, szól Rejtő Jenő egyik örök érvényű megállapítása, amivel a jelek szerint Csengerben nem értenek egyet. Szerintük a karácsonyi semmittevés, ünneplés után igenis jót tesz egy kis mozgás. Ezért a Petőfi Diák- és Szabadidő SE és a Városi Sportcsarnok december 29-30-án rendezi meg a hagyományos Öregfiúk Kispályás Teremlabdarúgó Tornát.

A bajnokságra 24 csapat jelentkezését várják. A legfőbb nevezési kritérium, hogy a játékosok 35 év fölöttiek legyenek.

Januárban a Corso Roulette negyedik lett

Egy héttel később, január 6-8 között már a szilveszteri fáradalmakat lehet kipihenni, ekkor jön ugyanis a hagyományos SZAL-TÓ kupa. A pénzdíjas kispályás tornára január 3.-ig, azaz keddig várják a nevezéseket. Ez utóbbi tornán a Szatmár megyei csapatok részvételének komoly hagyományai vannak, idén januárban a MIKE Company Szatmárnémeti együttese például a legjobb négybe is bejutott.

Amennyiben felkeltettük a csapatok érdeklődését, akkor ők további információkat a 06-30-680-1172-es telefonszámon és a csengercsarnok@gmail.com e-mail címen kaphatnak. Ugyanitt várják a csapatok jelentkezését is.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: