2020-03-19 13:51:18• hírek • Szatmár.ro/ Bloomberg

Nem csak az idősekre veszélyes a vírus

A fiatalabb és középkorosztály talán kevésbé aggódik a vírus terjedése miatt, mivel az eddigi adatok szerint a leginkább érintett korosztály az idősebbeké, azonban a Bloomberg arra figyelmeztet, hogy az Egyesült Államok első 2500 esetéből 705 esetben 20 és 44 év közötti a beteg, számos súlyos esettel. 

 

Mint írják, Olaszországban is számos esetben kerültek súlyos állapotba az ezen korosztályba tartozók is. Olaszországban a betegek mintegy negyede, 28.000 beteg 19 és 50 év közötti. Olaszország első betege is egy fiatal, jó általános egészségi állapontban lévő fiatalember volt, de rendkívül súlyos lefolyású volt esetében a betegség. 

 

Az amerikai adatok is hasonló százalékot mutatnak, ott 705 beteg a fiatalabb korosztályból való, közülük 4 százalék súlyos állapotba került, néhányan meg is haltak. Való igaz, hogy az idősebb korosztályban sokkal több a súlyos eset, valamint a haláleset, azonban a statisztikák szerint, nem csak nekik fontos vigyázniuk magukra, figyelmeztet a Bloomberg, mindenkit, aki csak teheti, otthonmaradásra buzdítva.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: