2017-07-13 13:23:30• hírek • Szatmár.ro

Nem csak a húszéveseké lesz a világ Sárközújlak Napjain

Hatalmas sikert aratott a városnapok utolsó napján, május 29-én Tóth Gabi koncertje: a kissé különc, de egyedi zenei világot képviselő sztár két hét múlva ismét Szatmár megyében lép fel. Ő lesz a Sárközújlaki Városnapok egyik sztárfellépője.

A Sárközújlaki Városnapok ezúttal is hatalmas bulinak ígérkezik. Fellép például Dobrády Ákos, az ezredfordulón sikert sikerre halmozó egykori TNT együttes frontembere. Aki immár egy évtizede szólóban nyomja. Kicsi gesztenye, Sírni tudnék – ugyan ki ne emlékezne még ezekre a slágerekre, amelyek elmaradhatatlanok voltak a kamaszkori házibulikról.

A szervezők igyekeztek olyan programot összeállítani, hogy lehetőleg minden korosztály megtalálja a kedvenceit. Éppen ezért bizonyulhat telitalálatnak Aradszky László meghívása. A táncdalénekes – szinte hihetetlen –, de már 1963 óta a pályán van és bizonyítja, nem csak a húsz éveseké a világ. Idén jelent meg ugyanis új nagylemeze – 81 éves korában.

A szombati koncertek sora Alexandra Marcut és a Meda II Együttes folkzenei blokkjával folytatódik, majd az Elvis Band idézi meg a rock 'n' roll királyát, Elvis Presley-t.

Nem csak koncertekből áll persze a szombat, hisz délelőtt bográcsfőző versenyre és focibajnokságra várják a baráti társaságokat, családokat. Jelentkezni Seer Gyulánál lehet a 0740-558102-es számon.

Vasárnap délután a sárközi gyerekeké lesz a színpad: ők adják elő zenés-táncos műsorukat.

Sandra nyitja (18.00) aztán a koncertek sorát, majd 19.00 órakor Antonia lép fel. Nyolckor kezdődnek az izgalmak, előbb a tombola sorshúzásával. A városnapok csúcspontja minden kétséget kizáróan Tóth Gabi másfélórás élő koncertje lesz. Gabi egy izgalmas nő és egy izgalmas előadó: egyedi zenei világával üde színfoltja a magyar zenei életnek. Néhány hete magával ragadó, elsöprő koncertet adott Szatmárnémetiben. Akik akkor hallották, azért, akik lemaradtak a koncertről, azért nem hagyhatják ki Tóth Gabi sárközújlaki fellépését.

Mint minden évben, a Sárközújlaki Napokat a tűzijáték zárja – a program szerint 22.30-kor.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: