2019-07-26 09:17:47• hírek • Bede Emőke

Stoppoló tinilányokat ölhetett meg egy autószerelő

Fotó: observator.tv
Fotó: observator.tv

Minden szülő legsötétebb rémálma vált valóra az Olt megyei Caracalban, ahol mindössze három hónap leforgása alatt két fiatal lánynak is nyoma vesztett, és péntek reggel a rendőrök összeégett holttestekre bukkantak egy helybéli autószerelő házában.

Az Antena 1 értesülései szerint a lányok két különböző, de Caracal közelében található településről származtak, és eltűnésük szinte az utolsó részletig megegyező „forgatókönyv” szerint zajlott le. A 15 és 19 éves lányok a nagyvárosból szerettek volna hazajutni, ám tömegközlekedés helyett inkább az autóstop mellett döntöttek, s mindkettőt akkor látták utoljára, amikor egy ismeretlen férfi autójába beszálltak.


A hírcsatorna úgy tudja, a rendőrség péntek reggel kutyákkal kísért házkutatást tartott egy caracali, 65 éves autószerelő házában, ahol vélhetően a fiatal lányok maradványaira bukkantak. Egyelőre úgy tűnik, a férfi megpróbált megszabadulni a holttestektől: vashordóban égette el őket, viszont nem volt elég alapos, a rendőrség égett csontokat és ruhadarabokat is talált a házkutatás során. Ugyanakkor a hatóság azt sem zárja ki, hogy az elkövetőnek további áldozatai is lehettek, legalábbis erre engednek következtetni a helyszínen talált bizonyítékok. Hogy pontosan hány lány maradványaira bukkantak, azt az igazságügyi orvostani vizsgálat lefolytatása után lehet megmondani. Annyi bizonyos, hogy a feltételezett elkövető jelenleg a rendőrség őrizetében van.
 

A férfihez a rendőrök a szerdán eltűnt, 15 éves lány okostelefonjának köszönhetően jutottak el, ugyanis a hatóságnak sikerült bemérnie a mobilt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: