2012-04-21 09:31:59• hírek • Szatmár.ro

Nem bírta végig a VSK, öt góllal kapott ki

Nem sikerült a bravúr a Szatmárnémeti VSK férfi kézilabdacsapatának, amely 37-32 arányú vereséget szenvedett a román élvonalbeli bajnokság 22. fordulójában Székelyudvarhelyen.

A székely város csapata a harmadik helyért, a szatmáriak pedig a bennmaradásért küzdenek az idei pontvadászatban, nem véletlen tehát, hogy a találkozó előtt Fógel László klubelnök kijelentette: egy döntetlennel nagyon meg lenne elégedve. Noha Nicolae Istrate fiai nem játszottak rosszul, csak megnehezíteni tudták a hazaiak dolgát, nyerni nem.

A vendégek kezdték jobban a találkozót, olyannyira, hogy négy perc után 3-0-ra vezettek is. Az SZKC aztán lassan elkapta a fonalat, 12 perc után már 8-6-ra vezetett. A VSK azonban végig jól tartotta magát, az Udvarhely nem is tudott ellépni csak egy-két góllal. Igaz ez még akkor is, ha a szünetben végül három volt a székelyek fórja (18-15).

A szünet után hosszú ideig nagy csatát vívott a két gárda, bizonyíték erre, hogy a félidő felénél „csak" 25-24-re vezettek a házigazdák. Az utolsó negyed órában aztán már nem tudta tartani a lépést a VSK, ezzel együtt egy tisztesnek mondható papírforma-vereség lett a vége - 37-32.

Más kérdés, hogy a bennmaradásért folytatott harcban ezzel nem sikerült előbbre lépni, a Calarasi elleni hazai mérkőzés ezért is lesz létfontosságú a következő fordulóban.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: