2017-03-25 13:19:08• hírek • Szatmár.ro

Nem bírt az Olimpia Hadnaggyal és társaival

Vereséget szenvedett a sárga-kék alakulat a jó ideig emberhátrányban játszó Sepsi elleni összecsapáson.

A fiatalokból álló Oli-védelem bírni fog-e a második ligás román focibajnokság legtöbb gólt vágó játékosával, Hadnagy Attilával? Ez volt a szombati meccs nagy kérdése.

A Sepsiben játszó Hadnagy már a 18. percben gólt szerzett, egy beadást követően akrobatikus mozdulattal lőtte a kapuba a labdát. Szerencsére az egyenlítésre nem kellett sokáig várni, Vasile Pop egy gyors, lendületes támadást követően szerezte meg az Olimpia egyenlítő találatát.

A 37. percben azonban a házigazdák újra gólt lőttek: Minciuna szöglete után Sebastian Ghingához került a labda, akinek a fejesgóljával újra a Sepsi került előnybe – majd három percre rá a szatmáriak emberelőnybe. Raul Krausz ellen szabálytalankodott a fehér-piros mezes Minciuna, a bíró pedig leküldte a pályáról.

Ekkor mindenki azt hitte, hogy az Olimpia nagyon összeszedi magát és megpróbálják az emberelőnyt kihasználva menteni a helyzetet. Sajnos a második félidőben vezetett támadásaik gyengécskék voltak, a 68. percben pedig Hadnagy a leshatárról jó ütemben kilépve érte el a beadott labdát és szerezte meg a Sepsi harmadik találatát. Ez volt a gólgyáros 25. találata a bajnokságban.

Az Olimpiának nem sikerült a pontszerzés, így a Sepsi feljött a második helyre, az Olimpia pedig a hetedikre csúszott vissza.

A következő fordulóban, április elsején 11 órakor az Olimpia az éllovas Bukaresti Juventust fogja fogadni.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: