2008-12-05 16:05:06• hírek • www.ma.hu

Nem békül Koltai Róbert felesége

Szó sincs Koltai és Pogány Judit béküléséről. Bár elterjedt, hogy ismét együtt tölti a karácsonyt, a két és fél éve külön élő Koltai Róbert és Pogány Judit, ez sajnos nem igaz.

Szakított egymással 35 évi házasság után a színész házaspár - S bár felröppent a hír, hogy gyakran látni őket együtt, s talán Pogány Judit megbocsátott Koltai Róbertnek, a színész elárulta: ez sajnos nem igaz.

Két és fél éve csak néha találkoznak, akkor is főleg színházról beszélnek. Judit nem tudta feldolgozni a csalódást. Koltai azóta is bízik az újrakezdésben, de neje, akivel egyébként nem váltak el, erős asszony, s nem másítja meg döntését, annak ellenére, hogy mindkettőjük életében nagy törés volt a különköltözés - adta hírül a Terefere.

A legendás színész házaspár életében akkor következett be a fordulat, amikor Koltai Róbert két és fél évvel ezelőtt bevallotta a feleségének: öt éven át csalta egy huszonéves színinövendékkel. A színész beismerte, hogy hatalmas hibát követett el, és Pogány Judit ezt már nem tudta tolerálni. Azóta külön élnek, 2006 nyarán költöztek szét. Koltai Róbert a gyerekkori szobájába helyezte át székhelyét, a húgánál.

A színészt és nejét is megviselte a szakítás. Kettejük közt a munka-, és a normális emberi kapcsolat is megmaradt, gyermeküket és unokáikat azonban külön látogatják. Pogány Judit kezdetben nem sok esélyt látott a megbocsátásra, s úgy tűnik, ez azóta is így van. Koltai bevallotta, számára a legfontosabb ember most is a felesége. Pogány Judit azonban elválásuk után azt nyilatkozta, nagyon rossz érzés, hogy úgy érzi: a férje egész életében megcsalta, lezárta a kapcsolatot, részéről nincs bocsánat.

Pogány Judit nem bocsájt meg Koltai Róbertnek.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: