2018-06-16 21:46:30• hírek • Blikk.hu

Nem bánta meg a döntését Gundel Takács Gábor: élvezi, hogy szabadúszó lett

A tévés a VIASAT3 új kvíz show-jának, a KérdezŐ-nek a házigazdája lesz, amelynek forgatásán beszélt lapunknak arról, mit hozott számára a kötetlenség, és mit tervez a jövőben.

"Amikor tavaly fel kellett állnom, úgy döntöttem, a közmédia után kipróbálom a szabadúszó tévézést. Szerintem jól tettem, mivel remekül érzem magam ebben a helyzetben" – mondta elégedetten Gundel Takács. "Annak ellenére, hogy van benne egyfajta bizonytalanság, ott a szabadság is, hogy csak azt vállalja el az ember, ami tényleg érdekli. Ráadásul így számos más dologgal foglalkozhatok még, a kötetlenségből fakadóan azokra is több időm jut. Szóval élvezem a szabadságát és a sokszínűségét is a dolognak" – mondta a Vasárnapi Blikknek a kvízmester.


"Amikor 2007-ben visszamentem az MTV-hez egy nagy kitérő után, azt hittem, hogy bejártam szakmailag azt az utat, amit be kellett. Visszakerültem oda, ahova tartozom, és majd onnan megyek nyugdíjba. Nem így történt" – emlékezett vissza Gundel. "Megtanultam: soha ne mondd, hogy soha, de most külön utakon járok.


Gundel Takács arra is kitért, vannak, akik a szakmában rossz szemmel nézik a kötetlenségét, pedig pont ennek köszönhetően tud idomulni a változó televíziós szokásokhoz.


"Kicsit furcsán fogadták a kollégák, hogy szabadúszó vagyok, mert a csatornák arcokhoz kötődnek. Ám úgy érzem, értelmetlen aláírnunk egy hároméves szerződést, ha nem tudjuk, mi lesz a közös munka" – tette hozzá a műsorvezető. "Ötvenhárom éves műsorvezető vagyok, olyan, amilyen, nem biztos, hogy a csatornákon lesz műsor, ami nekem való. Ne csináljunk csak azért valamit, mert papírunk van róla! De ha van egy jó ötlet, és mindenki szerint alkalmas vagyok rá, akkor hajrá. A VIASAT3 műsora a jó példa. A televíziózás megváltozott, manapság a nézők csak azt nézik meg vagy töltik le, ami valóban érdekli őket, nem egy csatornához vagy műsorvezetőhöz ragaszkodnak. Azt hiszem, ehhez a közönségigényhez alkalmazkodtam."


Hosszú idő után először fordul elő, hogy Gundel Takács Gábor televíziós riporterként nem utazik ki a labdarúgó-világbajnokságra. Azonban az egyik online magazinon keresztül így is reagálni fog az eseményekre kis blogbejegyzések formájában.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: