2019-05-29 12:17:23• hírek • Bede Emőke

Nem az utat figyelte a keddi karambolért felelős sofőr. De nem ez volt az egyetlen bűne!

Ahogyan arról korábban már beszámoltunk, kedd délután három autót érintő közlekedési baleset történt Batiz és Gombáspuszta között. A rendőrség szerdán közölte a nyomozás elsődleges eredményeit: többek között az is kiderült, mi miatt sodródott át a szemközti sávba a vétkes sofőr.

A hatóság által közreadott jelentés szerint egy 35 éves, nagybányai férfi vezetés közben levette tekintetét az útról, ugyanis valami egyébbel volt elfoglalva, majd egy óvatlan pillanatban az általa vezetett autó átsodródott a szemközti sávba, ahol összeütközött egy 25 éves, lázári fiatalember által vezetett kocsival. A vétlen sofőr emiatt elvesztette uralmát az autója felett, áttért a szemközti sávba, és belecsapódott egy szabályosan közlekedő személyautóba, melyet egy 56 éves, batarcsi nő vezetett.


A hármas karambolban jószerével mindenki súlyos sérüléseket szerzett, kivéve magát az balesetet okozó, vezetés közben mással foglalatoskodó sofőrt. Úgy a 25 éves férfit, mint az 56 éves hölgyet kórházba kellett szállítani, de megsérült a nő kocsijában utazó 37 éves nő is.


A helyszínen csak két sofőrt tudtak alkoholszondás ellenőrzésnek alávetni, ezek eredménye negatív lett, a harmadik személy esetében vérvizsgálattal fogják kideríteni, fogyasztott-e alkoholt indulás előtt vagy sem. Ugyanakkor a rendőrséi nyomozás arra is fényt derített, hogy a balesetért felelős nagybányai férfinak nem sokkal korábban, egyéb közúti bűncselekmény miatt már felfüggesztették a vezetői engedélyét, így az ügyben immár nem csak gondatlanságból elkövetett testi sértés miatt folyik a nyomozás.


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: