2014-03-31 16:03:28• hírek • Kocsis Zoltán

A Szamosban kötött ki autójával a szamoskrassói fiatal

Illusztráció
Illusztráció

Nem mindennapi közlekedési baleset történt vasárnap délután Szamoskrassón: egy vezetői engedéllyel nem rendelkező fiatal a Szamosban kötött ki autójával. A gépkocsiban összesen hárman tartózkodtak, ám szerencsére senki sem sérült meg.

A baleset egyszerre tartalmaz tragikus és komikus elemeket. A 24 éves K. Miklós információink szerint rövid ideje birtokolja a Mazda típusú személygépkocsit. Mivel még nincs jogosítványa, így közúton nem vezethet - ezért döntött úgy, hogy a Szamos parti földes szekérúton gyakorol kicsit. Vélhetően azért, hogy ne unatkozzon, további két személyt, a 24 éves Florica F.-et és a 40 éves S. Sándort is magával vitte.

Információink szerint a Szamos mentén haladva a tapasztalatlan gépkocsivezető valamilyen okból kifolyólag nem tudott bevenni egy jobbkanyart és az folyóban kötött ki. A rendőrség tájékoztatása szerint szerencsére egyik személy sem sérült meg és esetleges alkoholfogyasztásról sem tettek említést.

K. Miklós azonban komolyabb büntetésre számíthat, mindamellett ugyanis, hogy nem rendelkezett jogosítvánnyal, az általa vezetett gépkocsinak sem volt érvényes forgalmi engedélye.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: