2014-04-01 12:26:17• hírek • Kocsis Zoltán

Nem az ő autója volt és nem is lopták el

Hamis riasztásért fizethet jelentős bírságot az a szatmárnémeti fiatalember, aki tolvajt kiáltott, majd rendőrséget hívott - hogy aztán kiderüljön: autója sincs és azt nem is lopták el.

M. Attila március 28-án, pénteken tett bejelentést a Szatmár Megyei Rendőrségen. Állítása szerint a kevéssel korábban az otthona közelében leparkolt Audi típusú személygépkocsija tűnt el. Valószínűleg ellopták, állította.

A helyszínre kiérkező rendőrök aztán kiderítették, a jármű nem a fiatalember tulajdona volt, hanem annak nagynénjéé, M. Anáé. A nő közel hét hónappal korábban bízta az autót unokaöccsére.

Amikor ez kiderült, a rendőrök azt javasolták, M. Attila értesítse az esetről nagynénjét. A férfi viszont ezt elutasította. A tények ismeretében ez gyanússá vált a rendőröknek, akik aztán maguk keresték meg az autó tulajdonosát.

Ekkor kiderült, hogy az autót nem lopták el, hanem maga a tulajdonosa vette vissza, miután összeveszett unokaöccsével. Ezt aztán maga M. Attila is beismerte, aki hamis riasztásért ezer lej bírságot köteles kifizetni.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: