2020-01-02 12:45:17• hírek • Bede Emőke

Nem az eb szájában robbant fel a petárda

A Freelife Egyesület hétfőn este egy durva petárdabalesetről számolt be Facebook-oldalán, melynek áldozata egy vétlen négylábú.

Az állatvédők bejegyzése szerint egy olyan kóbor ebet bántalmaztak, aki annak ellenére, hogy az utcán élt, ivartalanítva volt és a lakók napi szinten gondoskodtak róla. Az egyesület szerint ismeretlen elkövetők egy petárdát dugtak a kutya szájába, melyet ennek okán súlyos állapotban szállítottak be az egyik helyi állatorvosi rendelőbe, ahol az ebet megröntgenezték, majd azonnal meg is műtötték, jelenleg pedig megfigyelés alatt tartják a rendelőben.


Csütörtök délben a Szatmár Megyei Rendőr-felügyelőség szóvivője közölte, a hatóság által lefolytatott vizsgálat és az állatorvosok megállapításai szerint a petárda az elsődleges információkkal szemben nem a kutya szájában, hanem az állat közvetlen közelében robbant fel. Az ügy azonban nem marad ezzel annyiban, ugyanis a körülmények tisztázására nyomozást indítottak, melynek legfőbb célja, hogy megállapítsák, szerencsétlen véletlen folytán vagy szándékosan sebesítettek-e meg a négylábút.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: