2016-05-30 11:44:25• hírek • Fizetett hirdetés

Nem annyira drága a reptéri parkolás, mint gondolnánk

A repülőtér megközelítésére nem akad kényelmesebb eszköz, mint a saját autó, de mennyi a reptéri parkolás díja? Szinte mindenkinek eszébe jutott már, hogy saját autóval érkezzen a reptérre, ám ilyenkor mindig abba a problémába is belefutott, hogy a reptéri parkolás biztosan nagyon drága, és nem is nézett utána ennek az információnak.

A legtöbb utazóban az a tévhit kering, hogy a reptéri parkolás díja rendkívül magas, bár szerencsére ma már egyre több olyan véleményt is olvashatunk, hallhatunk, amely bizonyítja ennek az ellentétét. A kérdés tehát sokakban felmerül: megéri a reptéren parkolni? A bud.hu tapasztalatai is azt mutatják, hogy egyre többen veszik igénybe a reptéri parkolás lehetőségét, és az utasok elégedettségről szóló visszajelzései azt mutatják és arról biztosítják a repteret, hogy jó szolgáltatásokat biztosítanak a reptéri parkolás igénybevétele esetén.

A reptéri parkolást sokan luxusnak tekintették, ám ez egy nagy tévedés, hiszen nem minden esetben kell magas összegeket kifizetni a parkolásért. Annak függvényében kell ugyanis parkoló zónát választani, hogy mennyi időre hagynánk az autónkat a parkolóban. Ha egy több napos kirándulásról van szó, akkor választhatunk a Holiday Parkolók közül, amelyeket mindig óriási kedvezményekkel, akciókkal kínálnak. A kedvezmény úgy is igénybe vehető, hogy hétvégén vagy hétköznap utazik, hiszen a hétvégi parkolás, a terminál bejáratához legközelebb eső parkolóban most éppen 58 százalékos kedvezménnyel érhető el!

Egyébként a repülőtéri parkoló legnagyobb pozitívuma, hogy nagyon közel van a bejárathoz, tehát a sok csomagot nem kell kilométereken át cipelnünk, csupán 2 percet kell velük gyalogolnunk. A Business Parking például ingyenes busztranszfert is kínál, tehát már 2 perc alatt is a terminál bejáratánál lehetünk. Sőt, akár ingyen is parkolhatunk a reptéren, igaz, hogy csak 5 percig vehetjük igénybe ezt a lehetőséget, de mégis a bejárathoz legközelebb eső parkolóban várakozhatunk 5 percig. Ez egy kiváló opció, ha valakit kiviszünk a reptérre, vagy éppen valakiért érkezünk.

Ezek a parkolók egyébként őrzöttek, sőt, extra biztonsági szolgáltatásokat is kaphatunk a Business Parkolóban. Ennél biztonságosabb helyen nem nagyon tudhatnánk autónkat a külföldi utazás és kirándulás alkalmával. És annál kényelmesebb megoldás, hogy az autó a reptéren vár bennünket a hazaérkezés alkalmával, nincs is.

A reptéri parkoló egyébként olyan extra szolgáltatásokat is kínál, mint a nagy méretű kocsik számára készített XXL méretű parkolóhely, vagy az autómosás. Azon utasok számára, akik kisbusszal vagy nagyobb méretű autóval érkeznek, hozták létre az ingyenesen igénybe vehető XXL méretű parkolót. A csoportos utazások, a nagycsaládok, vagy akár a csapatok indulását sokban megkönnyíti ez a plusz költségek nélkül igénybe vehető nagyobb méretű parkolóhely.

Ha már a reptéren parkolunk és várakoznunk is kell, akkor érdemes kihasználni az ingyenes autómosás lehetőségét, hiszen egy olyan technikát használnak a reptéri autómosóban, amely hosszú időre tisztává varázsolja autóját. Az egyszerű vizes mosás helyett egy olyan tisztítószeres és polírozós kendős megoldást nyújtanak, amely hosszú időre tisztává varázsolja az autóját. Az autómosó a 2-es Terminálon belül található meg, és bárki számára elérhető, aki bármilyen formában igénybe vette a parkolást.

Láthatjuk, hogy a reptér tényleg mindent megtesz azért, hogy utasainak ne csak a repülőtéren nyújtson kellemes környezetet, biztonságos utazást és gyors ügyintézést, hanem a reptérre való kijutáshoz is a megfelelő környezetet és lehetőségeket, a parkoláshoz pedig megfelelő körülményeket és biztonságot biztosítson.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: