2019-08-09 04:54:21• hírek • Blikk.hu

Nem akármilyen ajándék várja Demjén Ferencet musicalje bemutatóján

A szívüket és a lelküket is beletették a Demjén-musical alkotói a munkába, s minden vágyuk, hogy a gyengélkedő Kossuth-díjas legenda ott legyen A szabadság vándorai szigetvári előbemutatóján. Sőt ,amellett, hogy nagyszerű előadásra készülnek a Nemzeti Lovas Színház művészei és vezetősége, különleges meglepetéssel is kedveskednének az agyérgörcs után lábadozó Demjén Ferencnek.

– Amellett, hogy ezt a nyilvános próbát is Demjén Ferencnek ajánljuk és jobbulást kívánunk neki, várjuk sok szeretettel Szigetváron – kezdett bele Pintér Tibor (45), a társulat vezetője, aki hosszú idő óta először nem játszik főszerepet színháza darabjában. – Bízunk benne, hogy Rózsi lesz annyira jól, hogy a saját szemével nézheti meg, mit alkottunk az ő örök érvényű dalainak a felhasználásával. Remélem, tetszik majd neki!
 

Pintér már el is küldte neki és a feleségének, Rebeccának a meghívót, természetesen a legjobb helyeket a legendás művésznek és kedvesének tartanák fenn, ám ez még nem minden. Pintér ugyanis pontosan tudja, hogy a dióspusztai birtokán hátasokat is tartó Demjén rajong a lovakért.
 

– Ajándékkal is szeretnénk kedveskedni, mégpedig egy olyannal, ami minden lovas szívét megdobogtatja. Készíttettünk számára egy olyan nyerget, amelybe szöveget is vésettünkigazán különleges darab lesz – árulta el Pintér. 
 

A darab rendezője, Kerényi Miklós Gábor (68) is bízik benne, hogy a felejthetetlen slágerek egész sorát alkotó Demjénnel találkozik az előbemutatón, amelyet éppen azért rendeznek Szigetváron a jövő héten, hogy a közelben élő énekesnek ne kelljen sokat utaznia. KERO elmesélte, már több mint negyven éve motoszkál a fejében a gondolat, hogy Rózsi dalai megérnének egy darabot.
 

– Mindig nagy csodálója voltam, és amikor elkezdtem a pályámat, egy koreográfus, akivel együtt dolgoztam, már akkor, 1978-ban azt mondta, hogy Rózsiról kellene csinálni egy musicalt, mert különleges ember – mondta Kerényi. – Akkor el is kezdtünk erről beszélgetni, de végül nem valósult meg, ezért különösen örültem, amikor Tibor megkeresett az ötlettel.


További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: