2014-07-23 13:09:23• hírek • Kocsis Zoltán

Nem akar történelmet írni a Steaua

Európai kupatörténelme során még soha nem fordult elő, hogy a Steaua egy góllal nyerje meg az első, idegenbeli meccset és mégse jusson tovább. Nyilván, a román rekordbajnok ezt a remek sorozatot ezúttal sem törné meg, ebben azonban nem számíthat szatmári védője segítségére.

Florin Gardos ugyanis továbbra sem épült fel az angliai edzőtáborban összeszedett sérüléséből, így a Strömsgodest ellen a védelem közepén most is Fernando Varela helyettesíti, a zöld-foki szigeteki játékos helyén pedig Cornel Rapa kaphat szerepet a védelem jobb oldalán.

Ami a Steaua sorozatát illeti, eddig négyszer fordult elő, hogy idegenben aratott egy gólos győzelemmel kezdte a párharcot és mind a négyszer továbbjutott. A szerdai kupameccs után a Strömsgodset a bajnokságban is vereséget szenvedett - 0-2 a Valerenga ellen - hazai pályán, ennek fényében hatalmas meglepetés lenne, ha nyerni tudnának Bukarestben. Még akkor is, ha Drammenben rengeteg helyzetet alakítottak ki a norvégok - mégis, Gabi Iancu pazar emelése döntött.

A Steaua, amely szerda este számíthat a sérüléséből felépülő Adi Popa játékára, a következő fordulóban a grúz Dinamo Tbiliszi és a kazah Aktobe páros továbbjutójával játszhat a következő fordulóban.

Steaua - Strömsgodset 20.30 ProTV

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: