2011-02-14 09:03:12• hírek • Blikk

Nem adom Lázárnak a fiam

Döbbenten olvasta Kovács Lázár házasságon kívül született gyermekének anyja a szombati Blikkben, hogy a sztárszakács magához venné a kisfiát.

Már korábban is vészjóslóan csengtek Lázár ügyvédjének szavai: többször elmondta, hogy ha bebizonyosodik az apaság, akkor megvizsgálják, kinél lenne jobb helyen a gyermek. A napokban elkészült a DNS-teszt, ami szerint valóban a sztárszakács Lázárka apja.

- Az biztos, hogy soha nem adom Kovács családjához a fiamat! Hogy képzeli, hogy elvenne egy gyermeket az anyjától, akire másfél évig rá sem nézett? - háborog Andrea. - Bulvárpizzának nevezte a kicsit! Most meg úgy dönt, magához venné a fiát! Lázárka az apját nem is ismeri, kétlem, hogy jól érezné magát egy idegen családban. Ha ezt ők másképp látják, állunk a per elébe, de furcsa ez a váratlan ragaszkodás.

Az anya kérni fogja, hogy Lázárka megkapja apja vezetéknevét, tudtuk meg Dr. Hyross Virágtól, Andrea jogi képviselőjétől.

- Az édesanya a láthatás elé sem szeretne akadályokat gördíteni - biztosít bennünket is az ügyvédnő. - Kovács Lázár jogi képviselőjétől eddig már több nyilatkozatban hallottuk, hogy meg fogják vizsgáltatni, kinél van jobb helyen a gyerek, de ez a bíróságon az ügyfele szájából sohasem hangzott még el.

Andreát nem a féltékenység vezérli, amikor azt mondja, nem akarja Lázár családjának adni kisfiukat. Tudja azt is, anyagilag sokkal többet adhat a szakács a gyereknek, mint ő.


Andrea nem adja oda kisfiát
Andrea nem adja oda kisfiát


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: