2018-03-17 07:01:22• hírek • Bede Emőke

Nem adja fel: ismét szabadlábra helyezését kérte az apai hármas gyilkosság vádlottja

Szinte hihetetlen, de az apai hármas gyilkosság vádlottja, R. Razvan még azt követően is szeretne szabadlábra kerülni, hogy elkészült az ügy vádirata. Pénteken ismét döntött a törvényszék.

Biztosan mindenki emlékszik még arra a novemberi napra, mikor kiderült, Apában egy egész családot irtott ki egy kegyelmet nem ismerő gyilkos. A nyomozók azonnal az elkövető nyomába eredtek, a kemény munkának köszönhetően az elsőszámú gyanúsítottat egyenesen az áldozatok temetéséről vitték el. Sokak megdöbbenésére ez nem volt más, mint a házaspár fia, R. Razvan, aki a vádirat szerint anyagi természetű konfliktusba keveredett szüleivel.
 

R. Razvan attól a naptól kezdve folyamatosan rácsok mögött ül. Hiába vallatták hosszasan, a hármas gyilkosság elkövetését még akkor sem ismerte be, mikor szembesítették a közvetlen bizonyítékokkal. Mi több, különböző mondvacsinált indokokat felhozva, több ízben szabadlábra való helyezését kérte. Hivatkozott már a rossz börtönkosztra, ami miatt lefogyott, a kényelmetlen ágyra, mely miatt visszatért egykori hátfájása, de még a cellatársával sem volt megelégedve.
 

Legutóbb március 16-án született döntés az időközben Nagyváradra átkerült R. Razvan újabb kérelmét illetően. Cseppet sem meglepő módon a törvényszék újfent nem engedett a vádlott kérésének. Tehát az apai hármas gyilkosság elkövetésével vádolt férfi továbbra is rácsok mögött marad.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: