2013-12-23 10:09:55• hírek • Blikk.hu

Nem adja a koronáját a szépségkirálynő

Kelemen Henrietta, a tavalyi Miss Hungary győztese két és fél millió forintra beperelte a rendezőket, amiért többször is átverték.

Henrietta hiába edzett, diétázott, s mondta le az egyetemen a vizsgáit, az utolsó percben kiderült: mégsem ő utazik a Miss Earth magyar delegáltjaként Manilába, pedig több mint fél évig ezzel hitegették. A lány a becsületét akarja tisztára mosni, így karácsony előtt néhány nappal beperelte a Miss Hungary rendezőit, akik szerinte nem csak az utazással verték át, ezért a szépségkirálynő a kétmillió forint (30 ezer lej szerk.) fájdalomdíjat és a közel 400 ezer forint (6 ezer lej szerk.) felkészülési költséget várja.

A fiatal szépséget és az őt kísérő bátyját már be is oltották a trópusi betegségek ellen, ő szerepelt magyar delegáltként a Miss Earth honlapján és listáján, valamint levelet kapott Manilából, amelyben a 12 legszebb nevezett lány egyikeként naptárfotóját is bekérték. Henriettát indulás előtt nem sokkal azonban hideg zuhanyként érte: másik lány került a helyére. Huszárovics Dalma koronát sohasem viselt, de Hajdú Péter és neje szépségipari vállalkozásának harmadik üzlettársa magánemberként benevezte, és licencdíját is kifizette, ezért lecserélték a korábban nyilvántartásba vett magyar versenyzőt.

- Nekem kellene átadni az utódomnak a koronát, de természetesen nem teszem meg, el sem megyek a következő Miss Hungaryra, mert nem vagyok hajlandó részt venni a lányok átverésében. Nem csak a manilai utazással csaptak be: győzelmem jutalmaként másfél milliós modellfotózási szerződést ígértek, amelyből száznegyvenezer forint lett. A becsületem forog kockán. A tanáraim, akiknél kikönyörögtem a vizsgáim elhalasztását, s a barátaim mind-mind azt hiszik, hazudtam az utazásról - háborgott Henrietta.

Olvassa tovább a Bikk.hu-n!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: