2009-10-23 14:24:25• hírek • Szatmar.ro

Nem a vereség feküdte meg a gyomrukat

A VSK lányai gyomormérgezésből lábadozva lépnek pályára Temesváron.

Nem kezdődött valami jól az idei szezon a Szatmárnémeti VSK női kosárlabda-csapata számára, mivel a szezonnyitón hazai pályán viszonylag sima vereséget szenvedtek a Sepsiszentgyörgy ellen. A vereség egyik oka ugyanakkor csak másnap derült ki, amikor több játékosnál is gyomormérgezést diagnosztizáltak. Ilyen előzmények után  nem lesz könnyű dolga a lányoknak Temesváros sem a szombaton 11.-kor kezdődő találkozón.

Mint kiderült, a szentgyörgyiek elleni meccs előtt elfogyasztott ebéd lehetett a ludas a dologban, mivel ebből a VSK férfi kézliabda-csapat tagjai is fogyasztottak és a probléma náluk is jelentkezett. Szerencséjükre azonban a kézilabda Nemzeti Ligában éppen bajnoki szünet van...

„A betegség miatt már a találkozón is gyengébbek voltak a lányok, de csak másnap derült ki, hogy miről van szó. A csütörtök esti edzésről emiatt heten is hiányoztak. Felmerült a meccs halasztása is, de a lányok azt mondták, vállalják a játékot, a meccsig lesznek olyan állapotban, hogy pályára tudjanak lépni. Az újonc temesváriak ellen ilyen körülmények között is kötelező a győzelem, és meg is lesz", mondta Éles Péter menedzser.

A lányok igen felpörgetett tempóban játszák a meccseiket, mivel  szerdán már Aradon lesz fellépésük. Igaz, erről „ők is tehetnek", ugyanis az ICIM elleni összecsapásra erdetileg november 4.-én került volna sor, akkor viszont a VSK Kassán meccsel majd a Közép-Európa-kupa keretein belül.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: